Kiri­keskus

4 km päästä, Kirikeskuksesta, löydät hotellin sekä laskettelurinteet.

Hotelli Kirikeskus

Hotelli Kirikeskus sijaitsee Kirintövaarassa, Kirintöjärven rannalla. Käytössänne on 22 huonetta ja 58 vuodepaikkaa.

Hotellin ravintola on avoinna tilauksesta ryhmille. Ravintolassamme tarjoamme tilauksesta maukkaita aterioita ja Lapin herkkuja paikallisista raaka-aineista valmistettuna viinien kera.

Kokoukset onnistuvat loistavasti: käytössänne on 90-paikkainen auditorio ja 40-paikkainen oppimisstudio. Myös ajanmukainen kokoustekniikka on käytössänne sopimuksen mukaan.

Rantasaunamme Kirintöjärven rannalla tarjoaa mieluisat elämykset luonnon keskellä. Lempeiden löylyjen jälkeen voit uida puhtaassa, kirkasvetisessä järvessä. Takkatupaan mahtuu 15-20 henkilöä ja suuren luonnonkivitakan äärellä voitte nauttia iltapalaa. Tila soveltuu mainiosti myös kokoustilaksi.

KIRIN RINTEET

Hotelli Kirikeskuksesta on upea näkymä 200 metrin päässä sijaitseviin Kirin rinteisiin, jossa on kolme 900 metrin pituista laskettelurinnettä. Kaksi rinteistä on valaistuja ja korkeuseroa on 110 metriä. Rinteiden profiili sopii hyvin perhelasketteluun ja haastetta löytyy kokeneellekin laskettelijalle. Tilava rinnepalvelurakennus ja ulkona sijaitseva nuotiopaikka tekevät paikasta viihtyisän

Rinteet avoinna

Rinteet suljettu tältä talvelta, ensi talven lumilla nähdään!

Hissilippujen ja varusteiden hinnat | www.kirikeskus.fi